اهالی کوپرتینو به فکر تولید آیفونی مجهز به طراحی تمامنمایشگر هستند؛ بهطوری که صفحه نمایش دستگاه، بهصورت منحنی خواهد بود و تمامی قسمتهای کناری بدنه را پوشش میدهد. اپل طی سالهای اخیر، اندازه نمایشگر آیفونهای خود را بهطور قابلتوجهی افزایش داده و حال بهنظر میرسد که این طراحی جدید میتواند مدلهای قبلی را تحتالشعاع قرار دهد. اولین گوشی آیفون در سال ۲۰۰۷ و مجهز به نمایشگر لمسی ۷/ ۳اینچی عرضه شد و با عرضه نسخههای جدید در هر سال، شاهد افزایش سایز نمایشگر این گوشیها بودیم.
شاید یکی از موانع سد راه اپل در استفاده از نمایشگرهای بزرگ، وجود دکمه فیزیکی هوم در گوشیهای آیفون بود که نمونه آن را در مدلهای آیفون SE و آیپد این شرکت شاهدیم، اما این شرکت با عرضه آیفون۱۰ در سال ۲۰۱۷، دکمه هوم را از طراحی گوشی حذف کرد که در پی آن، علاوهبر افزایش ابعاد نمایشگر، یک حاشیه باریک نیز در اطراف نمایشگر باقی ماند. این شرکت تاکنون موفق به عرضه آیفونی بدون حاشیه نشده است؛ اما اسناد مربوط به پتنتی متعلق به این شرکت، آیفونی با طراحی آیندهنگرانه را نشان میدهد که جنس بدنه آن، کاملا از شیشه خواهد بود و صفحه نمایش دستگاه نیز تمامی قسمت پنل جلویی را دربر میگیرد.
اگرچه سالهاست که تولیدکنندگان گوشیهای اندرویدی، چندین مدل مجهز به نمایشگرهای اج یا دارای انحنا را تولید کردهاند اما هنوز محصولی که در آن کل پنل جلویی را نمایشگر دستگاه پوشش دهد، تولید نشده است. نکته جالبتر آنکه، این پتنت تنها به گوشیهای آیفون محدود نیست و از این طراحی برای تبلتها، محصولات پوشیدنی و دیگر دستگاههای الکترونیک نیز میتوان استفاده کرد، بنابراین احتمال عرضه اپلواچی تمامشیشهای با نمایشگری منحنی یا آیپدی مجهز به طراحی تمام نمایشگر و همچنین مکپرو جدید با لبههای منحنی بعید نخواهد بود. اگرچه آیفون۱۳ از گلس سرامیک شیلد در قسمت جلویی پنل بهره میبرد، اما در این پتنت درباره روشهای مختلف ساخت پوششی تمامشیشهای برای گوشی توضیح داده شده است. بر اساس اطلاعات این پتنت، اپل قصد دارد تا بخش منحنی جلویی و پشتی را که به لبههای دندانهدار مجهز شدند، بههم متصل کند (که به گفته اپل، ظاهری بدون درز خواهد داشت).
با اینحال تولید آیفون یا اپلواچی با چنین طراحی، قطعا سختیهای مونتاژ را دوچندان خواهد کرد، بنابراین ورود این محصول به بازار نیازمند آن است که اپل بتواند کاربران را نسبت به مزایای استفاده از آیفونی با این طراحی، ترغیب کند. یکی از مزایایی که اپل از آن نام برده، آن است که دیگر مهم نیست که کاربر گوشی را از کدام جهت در دست میگیرد؛ زیرا در هر دو حالت میتوان عملکرد مشابهی را از دستگاه مشاهده کرد. همچنین به لطف استفاده از سیستم پیشرفته تشخیص دست، این امکان برای کاربران فراهم میشود تا از هر نقطه و سطحی از نمایشگر بتوانند اطلاعات را به گوشی وارد کنند. قابلیتی که میتواند فرصتی منحصربهفرد را برای بازنگری در رابط کاربری گوشیهای هوشمند به ارمغان آورد. همچنین در حین استفاده از نمای جلویی، حالت اسکرینسیور (Screen Saver) در قسمت پشتی دستگاه فعال میشود تا از مصرف باتری جلوگیری شود. در کل، آیفونی مجهز به طراحی تمامنمایشگر میتواند ظاهری چشمنواز داشته باشد و تجربهای کاملا متفاوت از کار با گوشی را برای کاربر رقم بزند.