امروز : دوشنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴ |   Monday, 28 April , 2025    04:25

گوسفند دریایی چگونه فتوسنتز میکند

بفرست برای دوستانت

Loading

گوسفند دریایی Leaf slug یک نوع حلزون است هیچ جانوری نمی تواند فتوسنتز کند و کلروپلاست نمیتواند درون سلولهای جانوران حضور داشته باشد چون روند تکاملی سلول گیاهی و جانوری متفاوت بود و اگر کلروپلاست را در سلول جانوری بگذاریم کل سیستم متابولیکی سلول جانوری بهم میریزد اما برخی جانوران مثل گوسفند دریایی با جلبک ها بطور همزیست زندگی میکنند و ازفتوسنتر جلبک بطور غیر مستقیم سود میبرند مانند گلسنگها که همزیستی قارچ و جلبک است.قارچ ها هم کلروپلاست ندارند.

[videopack id=”5704″]https://www.persetv.com/wp-content/uploads/2025/02/گوسفنددریایی.mp4[/videopack]

 گوسفند دریایی (نام علمی: Costasiella kuroshimae) یک گونه از لیسه‌های بی‌صدف کیسه زبان است. این گونه از نرم‌تنان پشت‌آبششان شکم پا است که در خانواده Costasiellidae قرار دارد.این جانور، تنها جانور تاکنون شناخته‌شده دارای توانایی فتوسنتز است.

گوسفند دریایی در واقع یک نوع حلزون دریایی است که از جلبک‌ها تغذیه می‌کند. طول بدن آن حدوداً ۱۰ میلی‌متر یا بیشتر است. محل زندگی این جاندار دریایی در نزدیکی ژاپن، اندونزی و فیلیپین است.

این جانور تنها جانوری است که سلول‌های آن کلروپلاست دارند.

هنگامی که این جانوران از جلبک‌ها تغذیه می‌کنند، گوسفند دریایی کلروپلاست جلبک را بیرون کشیده و تحت فرآیندی که «کلپتوپلاستی» نامیده می‌شود، کلروپلاست جلبک را با بدن خود ترکیب می‌کند.


بفرست برای دوستانت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



دروازه پرداخت معتبر