امروز : سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳ |   Tuesday, 21 January , 2025    17:37

ارزهای دیجیتال بالاخره جهشی شدند

Loading

دولت هند احتمالا استفاده از ارزهای دیجیتالی به عنوان ابزار پرداخت را ممنوع می کند اما آن ها را به عنوان یک طبقه دارایی دیجیتال به رسمیت می شناسد تا معامله آن ها مشمول دارایی شود. این خبر اکونومیکس تایمز به نقل از منابع آگاه از آنجا اهمیت دارد که هند یکی از بزرگ ترین بازارهای ارزهای دیجیتالی در جهان محسوب می شود و دولت اگرچه احتمالا قرار نیست کاملا از آنها استقبال کند اما قصد برخورد خشن با آن را هم ندارد.

 لایحه یک تریلیون دلاری زیرساخت های آمریکا که بخش بزرگی از منابع مالی آن از طریق مالیات روی ارزهای دیجیتالی تامین می شود به قانون تبدیل شد. در چین نیز حزب کمونیست اعلام کرد سرکوب استخراج کنندگان بزرگ رمزارزها در این کشور را تشدید خواهد کرد. در انگلیس نیز قائم مقام رئیس بانک مرکزی انگلیس با انتقاد از سرعت بیش از حد رشد نقش ارزهای دیجیتالی در زندگی روزمره، آنها را تهدیدی برای نظام مالی سنتی فعلی خواند.

ممکن است سرانجام هویت ساتوشی ناکاموتو- خالق بیت کوین- که همواره ناشناس باقی مانده است مشخص شود. طبق شکایتی قضایی که در دادگاه فلوریدا جریان دارد، خانواده دیوید کلایمن از کریگ رایت به دلیل سرقت غیرقانونی دارایی های کلایمن شکایت کرده اند. این دارایی ها معادل یک میلیون واحد بیت کوین ( به ارزش ۶۴ میلیارد دلار) است. رایت ۵۱ ساله ساکن لندن و استرالیایی تبار است و از سال ۲۰۱۶ ادعا می کند همان خالق معروف بیت کوین است.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۶۳۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۲.۰۲ درصد بیشتر شده است.

در حال حاضر ۴۴ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۸ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله‌گران بر بستر بلاک‌چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *